Продукти

Галерия

ФЕРОМЕД 97 ФЕРОМЕД 97 ФЕРОМЕД 97 ФЕРОМЕД 97






Сподели във Facebook





ФЕРОМЕД 97

ул. Вишнева 3
София,
България
23.3329584000001
42.678149
UserLikes
Име: ФЕРОМЕД 97
Адрес: София, ул. Вишнева 3
Телефони: text to image
Факс: text to image
Уеб сайт: http://www.ferromed97.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Медицинска техника и оборудване
Дейност:

Търговия с медицински изделия

Ключови думи: дерматология, алергология, урология, хематология, рехабилитация

За нас

Феромед 97 ЕООД е създадена през 1997 г. за дистрибуция на медицински консумативи, апаратура и сервизна дейност. Фирмената политика е предлагане на високотехнологични продукти, акуратност към клиентите и бързина на доставките. През юли 2008 г. Феромед 97 ЕООД получи официално сертификат за успешно внедрена и функционираща система за управление на качеството съгласно стандарта ISO 9001:2008 от Moody International.

Феромед 97 ЕООД работи със световно известни водещи фирми в областта на дерматологията, алергологията, съдовата хирургия и урологията, както и за контрол на качеството в рентгеновата диагностика и лъчелечението.

Феромед 97 ЕООД предлага лазерна апаратура
ФЕРОМЕД 97
за дерматология на датската фирма MedArt, „пач” тестове и алергени на шведската фирма Chemotechnique Diagnostic, инструменти и уреди за пациентска дозиметрия и за контрол на качеството на уредби с йонизиращо лъчение в медицината на фирма - IBA Dosimetry (Германия). LED операционни лампи на германската фирма EMALED, диодни и холмиум лазери за урология на фирма Dornier MedTech (Германия), апарат за шоково-вълнова терапия при еректилна дисфункция – фирма Medispec (САЩ).

Фирма Феромед 97 ЕООД се грижи за гаранционното и следгаранционно сервизно обслужване на доставените апарти.
В сервизната дейност фирмата разчита на висококвалифициран технически персонал, оторизиран
ФЕРОМЕД 97
и обучен от фирмите производителки. Фирмата непрекъснато инвестира в повишаване на квалификацията на служителите и обновяване познанията им в областта на медицината и сервизната дейност.

След доставка и инсталиране на медицинска апаратура, нашите клиенти преминават курс на обучение за работа с апаратурата, за което им се издава сертификат.

Феромед 97 ЕООД предлага консултантски услуги относно приложение и работа с медицинска апаратура и консумативи. Ние предоставяме на нашите клиенти професионална и изчерпателна информация по отношение на всички запитвания, отправени към нас.

Като наши клиенти и партньори Вие може да разчитате на коректност и професионализъм!
 
Открийте ни в Google+